Hlavní obrázek stránky

„Průmyslový den“ zaměřený na vojenské zdravotnictví pořádaný ve spolupráci s Ministerstvem obrany ČR (Sekce průmyslové spolupráce)

Dne 15. 6. 2023 se v prostorách akademie EGO Zlín uskutečnila akce, která si kladla za cíl vytvoření neformálního prostoru pro představení novinek z oblasti vojenského zdravotnictví, které na jedné straně zastupovaly firmy zapojené do asociací Asociace výrobců a dodavatelů zdravotnických prostředků a Asociace obranného a bezpečnostního průmyslu a na straně druhé zástupci armády ČR.

Cílem akce je nastolit pravidelné setkávání zástupců českých firem se zástupci AČR, zvýšit povědomí o inovacích v českém průmyslu, získávat zpětnou vazbu o potřebách české armády a tím zvyšovat samostatnost českého státu v oblasti bezpečnosti a vojenského zdravotnictví.
Součástí akce byly přednášky zástupců AČR, které představily účastníkům potřeby armády a proces akvizic, expozice firem a také praktické ukázky, na kterých se jednotlivé firmy podílely.

Zahájení akce se ujali za MO ředitel Sekce vojenského zdravotnictví brigádní generál MUDr. Zoltán Bubeník, za AOBP Ing. Kristýna Helm, Ph.D., za AVDZP Ing. Jana Vykoukalová a za pořadatelskou firmu EGO Zlín, spol. s r.o. Ing. Pavel Kostka. 

HFAG přijal návštěvu velvyslance České republiky

HFAG přijal návštěvu velvyslance České republiky

Dne 29. února 2024 přijala Letecká vojenská nemocnice Galeão (HFAG) návštěvu velvyslankyně České republiky Její Excelence Pavly Havrlíkové a byla přijata ředitelem HFAG podplukovníkem Marcelo Sávio da Silva Martins. Návštěvu koordinoval lékařský plukovník Jayme Alberto Mendes, lékařský podplukovník Humberto Silva Fonseca a lékařský kapitán Moisés Bonifácio das Neves.

Číst více
POUR FÉLICITER 2024

POUR FÉLICITER 2024

Číst více
Arab Health 2024, Dubaj UAE, 29. 1. - 1. 2. 2024

Arab Health 2024, Dubaj UAE, 29. 1. - 1. 2. 2024

Číst více