Hlavní obrázek stránky

MEDICA 2022

Ve dnech 13. - 16. listopadu jsme se zúčastnili předního světového lékařského veletrhu v oblasti dodávek lékařské techniky v Düsseldorfu v Německu - MEDICA 2022.

 Veletrhu se zúčastnilo více než 81 000 návštěvníků z různých odvětví globálního zdravotnického průmyslu. Mezi předními osobnostmi s rozhodovací pravomocí, které veletrh navštívily, byl například německý spolkový ministr zdravotnictví Prof. Dr. Karl Lauterbach. Mezi hosty MEDICA byli také Prof. Ron Prosor, velvyslanec Izraele, Mona Neubaur, ministryně hospodářství Severního Porýní-Vestfálska a dále také generální konzulky Japonska a USA Setsuko Kawahara a Pauline Kao. MEDICA je výchozí bod pro mezinárodní obchod a opírá se o ni široká škála nemocnic a zdravotnických zařízení.

Za EGO Zlín nás reprezentovali kromě generálního ředitele Pavla Kostky také Petr Kostka, Jitka Gillová, Aneta Šebáková a Soňa Zacharová. Největší ohlasy jsme tradičně zaznamenali v rámci využití biovaku pro vysoce nebezpečné nákazy, dále byla často skloňována naše novinka v podobě perinatologického vaku, který slouží jako bezpečnostní prvek pro transport novorozenců v inkubátorech.

POUR FÉLICITER 2024

POUR FÉLICITER 2024

Číst více
Arab Health 2024, Dubaj UAE, 29. 1. - 1. 2. 2024

Arab Health 2024, Dubaj UAE, 29. 1. - 1. 2. 2024

Číst více
Rozsáhlé krizové cvičení na letišti ve Vídni

Rozsáhlé krizové cvičení na letišti ve Vídni

16. 11. 2023 se na vídeňském letišti konalo rozsáhlé krizové cvičení, zaměřené na profesionální interakci v případě nouze.

Číst více