Hlavní obrázek stránky

Již 30 let s vámi!

Již 30 let se podílíme na vývoji produktů, které umožňují záchranným složkám efektivně pomáhat při vyprošťování zraněných osob, podílíme se na vývoji řešení pri ochraně obyvatel v případě pandemií, chemických a biologických hrozeb a také zlepšujeme podmínky imobilním pacientům. Za tu dobu náš tým specialistů získal velké množství zkušeností ze zahraničí, z velkých projektů a inspirací nám vždy byla práce odborníků v terénu, díky které bylo možné zachránit stovky lidských životů.

Poslední tři roky nám pak ukazují, jak důležitá naše práce je a děláme vše proto, abychom zúročili naše zkušenosti v dobách, kdy jsou nejvíce potřeba. Děkujeme tak všem, kteří nám pomáhali, podprovali naše projekty a vývoj a do další dekády vstupujeme jako stabilní a silný partner v oblasti medicíny katastrof.

Vaše EGO

HFAG přijal návštěvu velvyslance České republiky

HFAG přijal návštěvu velvyslance České republiky

Dne 29. února 2024 přijala Letecká vojenská nemocnice Galeão (HFAG) návštěvu velvyslankyně České republiky Její Excelence Pavly Havrlíkové a byla přijata ředitelem HFAG podplukovníkem Marcelo Sávio da Silva Martins. Návštěvu koordinoval lékařský plukovník Jayme Alberto Mendes, lékařský podplukovník Humberto Silva Fonseca a lékařský kapitán Moisés Bonifácio das Neves.

Číst více
POUR FÉLICITER 2024

POUR FÉLICITER 2024

Číst více
Arab Health 2024, Dubaj UAE, 29. 1. - 1. 2. 2024

Arab Health 2024, Dubaj UAE, 29. 1. - 1. 2. 2024

Číst více