Hlavní obrázek stránky

EGO Zlín na veletrhu obranné a bezpečnostní techniky - DSA 2022 Kuala Lumpur, Malajsie

Firma EGO Zlín se letos poprvé zúčastnila největší a nejefektivněji organizované výstavy obrany a vnitřní bezpečnosti v Asii - DSA 2022 Kuala Lumpur v Malajsii. Tato účast byla zrealizována za podpory MPO, MO a MZV ČR v rámci české expozice. Naši firmu reprezetovala ředitelka exportu, Mgr. Jitka Suchánková.

We know what we have - EGO Zlín, Embassy of the Czech Republic

V rámci expozice našeho stánku vzbudil největší ohlasy izolační transportní vak - Biovak EBV-30/40 IN-CH (Biovak). I díky podpoře našeho obchodního partnera návštěvnost místy téměř přesahovala kapacity stánku. Zájem o produkty naší firmy projevily mimo jiné Ministerstva obrany, zástupci z oblasti civilní ochrany, odborných univerzit a institucí a mnoho dalších zákazníků ze státního sektoru v Malajsii. Zájem se ale zdaleka neomezoval pouze na toto teritorium, ale dalece přesahoval hranice států a zájem o naše produkty z oblasti CBRN projevilo také MInisterstvo obrany Bangladéš.

HFAG přijal návštěvu velvyslance České republiky

HFAG přijal návštěvu velvyslance České republiky

Dne 29. února 2024 přijala Letecká vojenská nemocnice Galeão (HFAG) návštěvu velvyslankyně České republiky Její Excelence Pavly Havrlíkové a byla přijata ředitelem HFAG podplukovníkem Marcelo Sávio da Silva Martins. Návštěvu koordinoval lékařský plukovník Jayme Alberto Mendes, lékařský podplukovník Humberto Silva Fonseca a lékařský kapitán Moisés Bonifácio das Neves.

Číst více
POUR FÉLICITER 2024

POUR FÉLICITER 2024

Číst více
Arab Health 2024, Dubaj UAE, 29. 1. - 1. 2. 2024

Arab Health 2024, Dubaj UAE, 29. 1. - 1. 2. 2024

Číst více