Hlavní obrázek stránky

Den otevřených dveří pro HZS

Dne 6. 9. 2022 proběhl ve školícím centru EGO Zlín Den otevřených dveří pro HZS.

Hlavním cílem akce bylo seznámení zástupců složek HZS s inovovanými produkty naší firmy. Akce, při kterých se setkáváme s profesionály z oblastí složek, zasahujících při krizích, jsou pro nás stěžejní z důvodu získávání zpětné vazby a inspirativních postřehů od lidí, kteří se denně pohybují v terénu a kteří tedy naše produkty testují v těch nejnáročnějších podmínkách. Tato zpětná vazba nám umožňuje neustále se zlepšovat a zvyšovat úrověň jak našeho produktového porfolia, tak poskytovaných služeb a podpory. Zvýšená aktivita v oblasti tuzemského trhu je z naší strany také odpověď na výzvy z oblasti bezpečnostního a krizového managementu. Jak několik za sebou následujících krizí ukázalo, v případě problémů nadnárodního rozsahu je nezbytné zapojit maximální množství českých firem, které zvládnou zásobit zasahující složky i v případě, kdy dochází k poškození dodavatelských řetězců ze zahraničí.

Celá akce se vedla ve velmi přátelském duchu a nám nezbývá než poděkovat účastníkům za jejich čas a angažovanost a těšíme se další setkání.

HFAG přijal návštěvu velvyslance České republiky

HFAG přijal návštěvu velvyslance České republiky

Dne 29. února 2024 přijala Letecká vojenská nemocnice Galeão (HFAG) návštěvu velvyslankyně České republiky Její Excelence Pavly Havrlíkové a byla přijata ředitelem HFAG podplukovníkem Marcelo Sávio da Silva Martins. Návštěvu koordinoval lékařský plukovník Jayme Alberto Mendes, lékařský podplukovník Humberto Silva Fonseca a lékařský kapitán Moisés Bonifácio das Neves.

Číst více
POUR FÉLICITER 2024

POUR FÉLICITER 2024

Číst více
Arab Health 2024, Dubaj UAE, 29. 1. - 1. 2. 2024

Arab Health 2024, Dubaj UAE, 29. 1. - 1. 2. 2024

Číst více