Výrobce dekontaminačních systémů

O nás

Firma EGO Zlín, spol. s r.o. je významným výrobcem a dodavatelem komplexního systému biologické ochrany, logistických a dekontaminačních systémů a prostředků pro urgentní medicínu či dlouhodobou péči. Firma se téměř třicet let zabývá rovněž vývojovými programy, které se opírají o konkrétní požadavky zákazníků a vycházejí z aktuálních celosvětových potřeb.

Na trh pravidelně uvádí inovované výrobky, jako jsou izolační prostředky pro přepravu a hospitalizaci pacientů v rámci systémové připravenosti na vysoce nakažlivé nemoci (VNN), speciální mobilní pracoviště pro zabezpečení specifických úkonů s ohledem na danou krizovou situaci, produkty používané při řešení mimořádných událostí a katastrof, nebo prostředky záchranného systému a systému pro imobilní pacienty (perinatologické vaky, antidekubitní matrace atd.). Výrobky jsou dodávány do více než padesáti zemí světa.

Jsme držiteli certifikační značky IQNet a CQS.

Video o násIkona youtube

Naše projekty

Díky mnohaletým zkušenostem získaným při řešení krizových situací po celém světě realizujeme komplexní projekty na ochranu obyvatelstva ve spolupráci s týmy odborníků. Naším hlavním záměrem v oblasti vývoje a projekce je poskytnout v maximální míře řešení šité na míru dle individuálních potřeb uživatelů.

Zobrazit všechny projekty

Aktuality

Sledujte s námi aktuální dění v oblasti medicíny katastrof, vývoje produktů určených pro ochranu obyvatelstva a zajímavých akcí, kterých se pravidelně účastníme.

Zobrazit naše akce

POUR FÉLICITER 2024

Zobrazit vícePOUR FÉLICITER 2024

Arab Health 2024, Dubaj UAE, 29. 1. - 1. 2. 2024

Zobrazit víceArab Health 2024, Dubaj UAE, 29. 1. - 1. 2. 2024

Rozsáhlé krizové cvičení na letišti ve Vídni

16. 11. 2023 se na vídeňském letišti konalo rozsáhlé krizové cvičení, zaměřené na profesionální interakci v případě nouze.Zobrazit víceRozsáhlé krizové cvičení na letišti ve Vídni