Výrobce dekontaminačních systémů

O nás

Firma EGO Zlín, spol. s r.o. je významným výrobcem a dodavatelem komplexního systému biologické ochrany, logistických a dekontaminačních systémů a prostředků pro urgentní medicínu či dlouhodobou péči. Firma se téměř třicet let zabývá rovněž vývojovými programy, které se opírají o konkrétní požadavky zákazníků a vycházejí z aktuálních celosvětových potřeb.

Na trh pravidelně uvádí inovované výrobky, jako jsou izolační prostředky pro přepravu a hospitalizaci pacientů v rámci systémové připravenosti na vysoce nakažlivé nemoci (VNN), speciální mobilní pracoviště pro zabezpečení specifických úkonů s ohledem na danou krizovou situaci, produkty používané při řešení mimořádných událostí a katastrof, nebo prostředky záchranného systému a systému pro imobilní pacienty (perinatologické vaky, antidekubitní matrace atd.). Výrobky jsou dodávány do více než padesáti zemí světa.

Jsme držiteli certifikační značky IQNet a CQS.

Video o násIkona youtube

Naše projekty

Díky mnohaletým zkušenostem získaným při řešení krizových situací po celém světě realizujeme komplexní projekty na ochranu obyvatelstva ve spolupráci s týmy odborníků. Naším hlavním záměrem v oblasti vývoje a projekce je poskytnout v maximální míře řešení šité na míru dle individuálních potřeb uživatelů.

Zobrazit všechny projekty

Aktuality

Sledujte s námi aktuální dění v oblasti medicíny katastrof, vývoje produktů určených pro ochranu obyvatelstva a zajímavých akcí, kterých se pravidelně účastníme.

Zobrazit naše akce

HFAG přijal návštěvu velvyslance České republiky

Dne 29. února 2024 přijala Letecká vojenská nemocnice Galeão (HFAG) návštěvu velvyslankyně České republiky Její Excelence Pavly Havrlíkové a byla přijata ředitelem HFAG podplukovníkem Marcelo Sávio da Silva Martins. Návštěvu koordinoval lékařský plukovník Jayme Alberto Mendes, lékařský podplukovník Humberto Silva Fonseca a lékařský kapitán Moisés Bonifácio das Neves.Zobrazit víceHFAG přijal návštěvu velvyslance České republiky

POUR FÉLICITER 2024

Zobrazit vícePOUR FÉLICITER 2024

Arab Health 2024, Dubaj UAE, 29. 1. - 1. 2. 2024

Zobrazit víceArab Health 2024, Dubaj UAE, 29. 1. - 1. 2. 2024